Remklauwrevisie

Een nieuwe remklauw of onderdelen voor een remklauw zijn soms niet meer leverbaar, dan is revisie een zeer welkome en voordelige oplossing.
We reviseren remklauwen voor de meest uiteenlopende toepassingen, zoals auto`s, old- en newtimers, vrachtwagens, landbouw, grondverzet en industrie.

Reviseren begint met het demonteren en grondig reinigen van de remklauw. De remklauw wordt geheel gedemonteerd, gestraald, gehoond en nagekeken op gebreken, tevens worden de zuigers gepolijst en gecontroleerd. De remklauw wordt vervolgens met nieuwe OE-kwaliteit onderdelen weer gemonteerd.

We adviseren de optie om de remklauwen te galvaniseren of te poedercoaten.
De extra beschermlaag die het poedercoaten geeft, zorgt voor verfraaiing en bescherming van de (metalen) ondergrond tegen roest, is kras- en stootvast en biedt een uitstekende UV- en weersbestendigheid. De remklauw heeft een langere levensduur en is mooi afgewerkt. U kunt zelf de RAL-kleur bepalen.

Poedercoaten is een milieuvriendelijke manier van werken, er komen geen nadelige solventen, oplosmiddelen of dampen vrij en er blijven geen schadelijke resten of afval achter.

Remtangen met een ingebouwd (electrisch) handremmechanisme.

Bij dit type remklauw is revisie ook mogelijk. Een veel voorkomend mankement bij deze remklauw is dat er vocht gaat zitten in het systeem. Dit veroorzaakt extreme corrosie waardoor de handrem vast gaat zitten. Net als bij andere remklauwen worden deze helemaal gedemonteerd inclusief het handremmechanisme. Wij honen het gat, en vervangen alle rubberdelen, zodat hij weer uitstekend functioneert.

Merken
Merken die wij reviseren zijn o.a. Brembo-Ate-Knott-Lockheed-Girling-Bendix-Meritor-Wabco-Stilfrenni-Perrot.