Reparatiesets remklauwen voor truck en trailer

Remklauwen en reparatiesets van hoge kwaliteit

Remmen zijn één van de belangrijkste onderdelen van een voertuig, zorg daarom altijd voor een juiste montage en monteer onderdelen van OE kwaliteit!

Al onze remklauwen en reparatiesets zijn ontworpen, gespecificeerd en getest, om de veiligheid en duurzaamheid te waarborgen voor elke toepassing.

Wat zijn de risico’s?

De geleiders en bussen zijn de connectie tussen de remklauw en de drager, deze is gemonteerd op de as. Wanneer het oppervlak van de geleider niet zo gehard is als origineel is aangegeven, zullen er eerder beschadigingen optreden waardoor de remklauw vast komt te staan.

Als de geleidepenbouten met een momentsleutel worden aangehaald zullen deze van uitstekende kwaliteit moeten zijn, anders zullen ze niet goed aansluiten op het schuifgedeelte van de remklauw.

Als de geleidepennen geen hittebehandeling hebben gehad, zullen deze snel gaan scheuren als deze gemonteerd worden op het juiste aanhaalmoment.

Wanneer de geleidepenbouten niet met een momentsleutel worden aangehaald, zal dit resulteren in het trillen van het remsysteem en dit zal dan een negatief effect hebben op de remblokken en remschijven.

Stofhoezen en rubbers voorkomen dat er stof, water en vuil van de weg, in de remklauw terecht komen. Wanneer de rubberkwaliteit slecht is zal het gemakkelijk scheuren door warmte of gewoonweg gebruik.

Hoe zorgen wij voor hoge kwaliteit?

Elk onderdeel word door de fabrikant uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit voordat het naar de klant verstuurd word. Alle belangrijke onderdelen zijn machinaal vervaardigd volgens OE kwaliteit en handmatig gecontroleerd door de medewerkers. Deze strenge controle verzekerd ons dat alle onderdelen uitstekend zullen werken!

Oppervlaktebehandeling beschermt de metalen onderdelen tegen roest en chemische corrosie.

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u een advies op maat? Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag!