Remschijven, remschoenen en remtrommels voor truck en trailer

Remschijven

We leveren een groot assortiment remschijven uit voorraad. Deze remschijven zijn van OE kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen voor een veilige en lange levensduur. Vervangen is in sommige gevallen echter niet nodig. We kunnen de remschijf afdraaien zodat deze weer een recht en gelijk remoppervlak heeft.

Remschoenen

We beschikken over een ruime voorraad ruilschoenen en daarnaast over een ruime voorraad remvoering. Zo kunnen wij in de meeste gevallen direct kant-en-klare schoenen leveren en anders uw schoenen bekleden met nieuwe voering. Mocht er geen voering verkrijgbaar zijn, of wanneer kostbaar is, dan kunnen wij de voering vulkaniseren.

Remschoenen en trommels

We leveren een groot assortiment remtrommels uit voorraad. Onze remtrommels zijn OE kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen voor een veilige en lange levensduur. Naast het leveren van nieuwe remtrommels kunnen wij ook uw huidige trommel draaien.

Remtrommels kunnen onregelmatige slijtage vertonen en zelfs niet meer mooi rond zijn.Bij het vervangen van de remvoering is het dan ook noodzakelijk dat hier wat aangedaan wordt. Wij draaien de trommel zodat het oppervlak weer vlak is en de trommel weer rond.