Remklauw revisie

Revisie

Revisie is in veel gevallen een stuk goedkoper dan een nieuwe remklauw. We beschikken over een grote voorraad reparatiesets en zuigers. Hierdoor kunnen wij uw remklauw meestal dezelfde dag nog reviseren. Wij repareren alle soorten remklauwen voor de meest uiteenlopende toepassingen, hierbij moet u denken aan remklauwen voor auto’s, vrachtwagens, landbouw, grondverzet en industrie.

Remklauw revisieproces

Bij revisie wordt de remklauw geheel gedemonteerd, gestraald, gehoond en nagekeken op gebreken, tevens worden de zuigers gepolijst en gecontroleerd. De remklauw wordt vervolgens met nieuwe OE-kwaliteit onderdelen weer gemonteerd en de remklauw is weer als nieuw.

Remtangen met een ingebouwd handremmechanisme

Hierbij is remklauwrevisie ook mogelijk. Het probleem met dit type is het zelfregulerende handrem-mechanisme. Vocht in het systeem veroorzaakt extreme corrosie waardoor de handrem vast gaat zitten. Net als bij andere remklauwen worden deze helemaal gedemonteerd inclusief het handrem mechanisme. Wij honen het gat en vervangen alle rubberdelen, zodat hij weer als nieuw is.

Merken

Merken die wij repareren zijn o.a.: