Over ons

Remmenservice | Specialisten in remmen en koppelingen

Al meer dan 60 jaar is Leeuwenkamp van Langen Techniek dé specialist met betrekking tot het leveren en reviseren van remmen, koppelingen en frictiemateriaal aan diverse industrieën zoals, windturbines, scheepvaart, staalindustrie, verpakkingsindustrie, voedingsindustrie, gasindustrie, papierindustrie en offshore.

Kennis en ervaring

Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd waar de klant profijt van heeft. Door mee te denken met de klant en door te vragen streven we naar de beste oplossing voor elke toepassing. Bij iedere opdracht staan de waarden kwaliteit, service, korte levertijden en scherpe prijzen voorop.

Werkplaats in eigen beheer

Naast werkzaamheden in de industriële tak beschikken we over een eigen werkplaats op locatie in Alkmaar, waar de unieke en speciale opdrachten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het vulcaniseren van remschoenen voor oldtimers, het bekleden van rembanden en het maken van remslangen op maat

Historie

Wouter van Langen is de huidige eigenaar van Leeuwenkamp van Langen Techniek, in 2012 heeft hij het bedrijf overgenomen van zijn vader Ben van Langen. Ben startte zijn eigen bedrijf in 1983, wat in 1992 met Leeuwenkamp in Alkmaar fuseerde, tot het bedrijf in zijn huidige vorm. Momenteel zijn ze nog steeds collega’s en werken ze dagelijks samen.