Automotive remklauwen

Remklauw Revisie

Revisie is in veel gevallen een stuk goedkoper dan een nieuwe remklauw. We beschikken over een  grote voorraad reparatiesets en zuigers, hierdoor kunnen wij uw remklauw meestal dezelfde dag nog reviseren. Wij repareren alle soorten remklauwen voor de meest uiteenlopende toepassingen, hierbij moet u denken aan remklauwen voor auto’s, vrachtwagens, landbouw, grondverzet, en industie.

Wij repareren o.a. de merken Brembo, Ate, Knott, Girling, Bendix, Meritor, Wabco, Stilfrenni, Perrot.

Revisieproces.

Bij de revisie wordt de remklauw helemaal gedemonteerd, gestraald, gehoond en nagekeken op gebreken, tevens worden de zuigers gepolijst en gecontroleerd. De remklauw wordt vervolgens met nieuwe OE kwaliteit onderdelen weer gemonteerd en de remklauw is weer als nieuw.

Hoe worden remtangen met een ingebouwd handrem mechanisme gereviseerd?

Het probleem met dit type remtang, is het zelfregulerende handrem-mechanisme. Vocht in het systeem veroorzaakt extreme corrosie waardoor de handrem vast gaat zitten. Net als bij andere remklauwen worden deze helemaal gedemonteerd inclusief het handrem mechanisme. Wij honen het gat en vervangen alle rubberdelen, de remklauw is weer als nieuw.

Nieuw

Wanneer revisie niet tot de mogelijkheden behoort, kunnen we de hoogste kwaliteit nieuwe remklauwen voor alle automerken leveren.

Deze remklauwen worden gemaakt in de meest moderne fabriek van Europa. Met een keuze uit meer dan 4500 verschillende remklauwen voor de Europese, Japanse en Koreaanse auto’s.

Ook voor oldtimers of andere speciale projecten kunnen we veel voor u betekenen. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden.