Werkplaats

Remschoen vulkaniseren

Zijn er geen nieuwe remschoenen meer te krijgen? Laat uw remschoen vulkaniseren bij ons in de werkplaats.

Wij kunnen elke remschoen weer voorzien van nieuw frictiemateriaal. of het nou aanhanger, vrachtwagen, oldtimer of industriële remdelen zijn, bij ons bent u aan het juiste adres.

remschoen vulkaniserenLeeuwenkamp van Langen techniek beschikt over een moderne, goed uitgeruste werkplaats met grote vulkanisatieovens. Door onze jarenlange ervaring zijn wij capabel om bijna alle rem- en frictiedelen opnieuw te voorzien van nieuw frictiemateriaal. Wij hebben een groot assortiment remvoering op voorraad zodat we voor iedere toepassing de juiste materialen hebben.

Remschijven die ongelijkmatig zijn afgesleten functioneren slecht en kunnen een piepend geluid veroorzaken. Vervangen is in de meeste gevallen echter niet nodig. Wij draaien de remschijf af zodat deze weer recht en een gelijk remoppervlak heeft.

2_trommeldraaienRemtrommels kunnen onregelmatige slijtage vertonen en zelfs niet meer mooi rond zijn. Bij het vervangen van de remvoering is het dan ook noodzakelijk dat hier wat aangedaan wordt.

Wij draaien de trommel zodat het oppervlak weer vlak is en de trommel weer rond.

Remklauw RevisieimagesCAEFNJG8

Leeuwenkamp van Langen techniek is dé specialist in remklauwreparatie en -revisie.

Revisie is in veel gevallen een stuk goedkoper dan een nieuwe remklauw. We beschikken over een  grote voorraad reparatiesets en zuigers, hierdoor kunnen wij uw remklauw meestal dezelfde dag nog reviseren. Wij repareren alle soorten remklauwen voor de meest uiteenlopende toepassingen, hierbij moet u denken aan remklauwen voor auto’s, vrachtwagens, landbouw, grondverzet, en industie.

Merken die wij repareren zijn o.a. Brembo, Ate, Knott, Girling, Bendix, Meritor, Wabco, Stilfrenni, Perrot.

Frictieringen en -schijven

Frictieringen en frictielamellen zijn er in diverse soorten en maten. Wij leveren OE kwaliteit ringen voor droge en natte toepassingen voor o.a. de volgende branches:

  • grondverzet
  • landbouw
  • overslag
  • scheepvaart
  • offshoreAfbeelding 1971 (4)
  • marine

Frictieringen op maat

Daarnaast maken wij ook frictieringen op maat en voorzien frictieschijven van nieuwe frictiemateriaal.

Met ons diverse assortiment aan frictiemateriaal hebben we voor iedere toepassing de juiste materialen.

Informeer naar de mogelijkheden.