Vloeistoffen

ATE Remvloeistof

Wanneer gebruik je een DOT 3 of DOT 4 vloeistof

Remsystemen zijn erg gevoelig voor het type remvloeistof. Het gebruik van een verkeerde vloeistof kan leiden tot problemen in het remsysteem.

Wij adviseren daarom altijd goed te kijken naar welke vloeistof er wordt voorgeschreven door de fabrikant.

In de dot 4 en 5 worden toevoegingen gebruikt, die ervoor zorgen dat de vloeistof bestand is tegen hogere temperaturen (kookpunt van de vloeistof).

Hierdoor kan de remvloeistof langer gebruikt worden en zwaarder worden belast.

Het nadeel van deze toevoegingen is, dat de rubberdelen in oudere voertuigen kunnen worden aangetast, met als gevolg, het vastlopen van de remmen.

Voor auto’s uit de jaren 80 of ouder, adviseren wij daarom altijd om een Dot 3 vloeistof te gebruiken.

ate-vloeistof-dot-3

ATE remvloeistof DOT 3

ate-vloeistof-dot-4

ATE remvloeistof DOT 4

 

 

 

 

 

 

 

 

ATE Montage pasta 

ate-montagevet

Comma Classic olie

Conventionele multigrade-motorolie. Beschermt en conserveert oude motoren. De hoge viscositeit helpt comma-classic-20w50olieverbruik en lekkage tegen te gaan. Staat garant voor een laag olieverbruik. Comma classic multi-grade motorolie voor gebruik in zomer en winter. De olie past zich aan de buitentemperatuur aan.

Comma Classic olie 5liter €26,95 incl btw.

 

Castrol Classic olie 20W50

castrol-classicMultigrade-motorolie op basis van minerale olie, geschikt voor motoren met oliefilter, daterend van na de jaren vijftig. Castrol Classic vormt de missende schakel tussen de enkelvoudige motoroliesoorten met milde legering en de moderne smeerstoffen met veel additieven. Zorgt voor superieure bescherming tegen slijtage en levert een uitstekende oliedruk, ook bij zware belasting. Geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar.

Castrol Classic olie 5liter 20W50

€41,55 netto incl btw.

 

 

Kies jou motorolie op

123motorolie-rgb-retina