Oldtimer remslangen leidingen

Vandaag nog nieuwe Oldtimer remslangen leidingen nodig? Is de oude niet meer te koop? Of heeft u een oplossing op maat nodig? Wij zijn officieel dealer van het Amerikaanse merk BrakeQuip.

Oldtimer remslangen leidingen

20140623_163649

Remslangen

Met ons grote assortiment aan koppelingen, rubber remslang en RVS remslang kunnen wij in bijna alle gevallen direct uw remslang volgens voorbeeld namaken. De gemaakte slang wordt door ons getest en onder druk gezet op 3000 psi /208 bar.

Remslangen op maat

Vandaag nog een nieuwe slang nodig? Is de oude niet meer te koop? Of heeft u een oplossing op maat nodig? Wij zijn officieel dealer van het Amerikaanse merk BrakeQuip. Met ons grote assortiment koppelingen, rubber remslang en RVS remslang kunnen wij in bijna alle gevallen direct uw remslang volgens voorbeeld namaken. De gemaakte slang wordt door ons getest en onder druk gezet op 3000 psi /208 bar.

Naast Oldtimer remslangen leidingen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vloeistoffen, koppelingen, remschoenen, remblokken, enz.

Oldtimer remslangen leidingen

Remleiding

 

 

 

 

 

 

Hoe ik meet ik een remslang?

Met uitzondering van een met een banjofitting worden alle slanglengtes bepaald door het meten van de verste punten (Y). Bij het opmeten van de lengte van een slang met een  banjofitting, wordt gemeten vanaf het midden van het banjoboutgat.

Remslang afmeting

Remslang

 

 

Visuele inspectie van uw remslangen

Waar u op moet letten:

  • Scheurtjes in de buitenslang van de remslang (het kan nodig zijn de slang te buigen om deze testRemslangen goed uit te kunnen voeren)
  • Bellen of bobbles in de remslang
  • Slijtageplekken op de remslang doordat de slang ergens langs is geschuurd
  • Natte plekken waar de remslang begint te lekken
  • Duidelijke opzwelling of uitzetting van de slang
  • Losse fitting of verdraaiing van de remslang

Download flyer