Frictielamellen

Frictieringen en frictielamellen zijn er in diverse soorten en maten. Wij leveren OE kwaliteit ringen voor droge en natte toepassingen voor o.a. de volgende branches:

  • Grondverzet

    FRICTIELAMELLEN .

    Frictielamellen

  • Landbouw
  • Overslag
  • Scheepvaart
  • Offshore
  • Marine.

 

Gericht op de optimale integratie van rem- en koppelinglamellen voor uw toepassing, worden frictiematerialen, tegendelen en oliën op elkaar afgestemd en indien nodig gewijzigd of speciaal ontwikkeld.

De beschikbare frictiematerialen zoals sinterblokken, sinter-spray, carbon, elastomeer, grafiet en papier bestrijken een breed scala voor verschillende toepassingen. Daarnaast bieden verschillende staalsoorten in verschillende hardheden het juiste tegendeel.

Onze know-how en flexibiliteit voor zowel kleine als grote series maakt ons de ideale partner voor rem- en frictielamellen.

Onze frictielamellen zijn uitwisselbaar met merken als Ortlinghaus, Z.F., Twin Disc, Wichita en nog veel meer, download de folder of vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden.

Frictieringen op maat

Daarnaast maken wij ook frictieringen op maat en voorzien frictieschijven van nieuw frictiemateriaal.

Met ons diverse assortiment aan frictiemateriaal hebben we voor iedere toepassing de juiste materialen.

brake disc 3220450r94

brake disc 3220450r94

 

 

 

 

 

 

 

Productie van frictielamellen

Dit schema laat zien hoe onze frictielamellen worden geproduceerd klik op de afbeelding voor een vergroting of download het schema.

processing_sprinkle-sinter