Automotive Remklauwen

Automotive Remklauwen

Leeuwenkamp van Langen techniek levert u de hoogste kwaliteit remklauwen voor alle automerken.

Deze remklauwen worden gemaakt in de meest moderne fabriek van Europa. Met een keuze uit meer dan 4500 verschillende remklauwen voor de Europese, Japanse en Koreaanse auto’s.imagesCAEFNJG8

Ook kunnen wij uw remklauw reviseren.

Remklauw Revisie

Voor het reviseren van uw remklauwen kunt u ook bij ons terecht. Leeuwenkamp van Langen techniek is dé specialist in remklauwreparatie en -revisie.

Revisie is in veel gevallen een stuk goedkoper dan een nieuwe remklauw. We beschikken over een  grote voorraad reparatiesets en zuigers, hierdoor kunnen wij uw remklauw meestal dezelfde dag nog reviseren. Wij repareren alle soorten remklauwen voor de meest uiteenlopende toepassingen, hierbij moet u denken aan remklauwen voor auto’s, vrachtwagens, landbouw, grondverzet, en industie.

Wij repareren o.a. de merken Brembo, Ate, Knott, Girling, Bendix, Meritor, Wabco, Stilfrenni, Perrot.

Revisieproces.

Bij de revisie wordt de remklauw helemaal gedemonteerd, gestraald, gehoond en nagekeken op gebreken, tevens worden de  zuigers gepolijst en gecontroleerd. De remklauw wordt vervolgens met nieuwe OE kwaliteit onderdelen weer gemonteerd en de remklauw is weer als nieuw.

Hoe worden remtangen met een ingebouwd handrem mechanisme gereviseerd?

remklauw

Het grote probleem met dit type is het zelfregulerende handrem-mechanisme. Vocht in het systeem veroorzaakt extreme corrosie waardoor de handrem vast gaat zitten. Net als bij andere remklauwen worden deze helemaal gedemonteerd inclusief het handrem mechanisme. Wij honen het gat en vervangen alle rubberdelen, zodat hij weer als nieuw is.